Yoga voor iedereen

Hou je van Suppen, water en natuur? Hou je van Yoga? Dan is SUP Yoga echt is voor jou

Bij Het Yogapaleis – bekend van de kinderyoga en ouder & kindyoga in Amsterdam, Hilversum en Loosdrecht – kun je nu elke week SUP Yoga lessen volgen en even helemaal ontspannen midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Vuntus in Loosdrecht.

Vanaf de opstapplaats bij SUP-School ikSUP in Loosdrecht suppen we in een kleine 20 minuten rustig naar een van de vele fijne plekjes in het natuurgebied, omringd door bloeiende waterlelies en ver weg van de bewoonde wereld. De les kan beginnen. Tijdens de les doe je onder leiding van yogadocente Suzanne Koelman heel ontspannen verschillende yogahoudingen op je SUP board en kun je je helemaal overgeven aan jezelf en aan de natuur om je heen. Daarna suppen we rustig weer terug naar de plek waar we zijn opgestapt en zijn we in totaal 2 uur op het water geweest.

Yoga op een board in het water klinkt ingewikkeld maar het tegendeel is waar. Een SUP board is groot en vrij stabiel en de lessen die we met Het Yogapaleis geven zijn altijd heel ontspannen. Daarom is SUP Yoga ook heel goed te doen voor elke beginner, zelfs als je nog nooit op een SUP board hebt gestaan. We geven les in groepen. Er is voldoende tijd en aandacht voor iedere deelnemer. Gewoon een keer proberen! (of vaker:)

Bedrijfs Yoga

Natuur, yoga en suppen.

€25 euro per persoon per les (Inclusief SUP board van ikSUP).
Een strippenkaart voor 5 lessen is €100,00 (les 5 is gratis).

Als je een eigen SUP board hebt, is het €15 euro per persoon per les.
Een strippenkaart hiervoor is €67,50 voor 5 lessen (5e les gratis)

 

Oud-Loosdrechtsedijk 237W, 1231 LX Loosdrecht

Elke zaterdagochtend van 9.30-11.30 uur & in oktober op basis van de weersvoorspellingen. Houd instagram goed in de gaten voor alle extra data en sessies: @hetyogapaleis

 

MINDFULL WINTER SUP TOUR: (DATUM VOLGT, AFHANKELIJK VAN HET WEER)
Een heelijke en vooral rustgevende SUP tour waarin al je zintuigen geprikkeld gaan worden. Er zijn voldoende wetsuits en schoenen aanwezig. 1 met de natuur, een stukje geschiedenis van het mooie natuurgebied, de vogels en bomen. Je komt heerlijk sportief en vooral zen terug in de haven.

SUNRISE SUP YOGA van 6:30 tot 8:30 uur. (DATUM VOLGT, AFHANKELIJK VAN HET WEER)
Wij verzamelen rond 6:15 uur (De zon komt om 7 uur op) bij IkSup en suppen vanuit daar naar een mooie plek om de zonsopkomst te zien tijdens rustgevende yogahoudingen. Het is echt een hele bijzondere ervaring en de ultieme start van jouw dag. Deze kan de hele winter door plaatsvinden. Er zijn voldoende wetsuits aanwezig en als de zon schijnt, is het magisch mooi op de plas.

30-10-2020 FULL MOON (SUP) YOGA van 20:00 tot 22:00 uur.  (tijdstip onder voorbehoud)
Een mooie, bijzondere yogasessie op de SUP (bij slecht weer zal deze sessie binnen plaatsvinden naast het water), waarin alles in het teken staat van deze Volle Maan. Deze Blauwe Maan valt samen met Halloween, dus dat wordt een mooie combinatie.

Voor de reguliere lessen geldt een maximum van 10.
Wanneer je een eigen SUP hebt, kun je altijd aansluiten in overleg, omdat het board niet gereserveerd hoeft te worden. 

Voor de algemene voorwaarden verwijs ik je door naar Iksup

Maandag

Dinsdag

8:30-9:30

Woensdag

15:00-16:00

Donderdag

16:00-17:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

***Deze week bij Het Yogapaleis*** SUP Yoga vanaf maart 2021!
Elke laatste zaterdag van de maand een Ouder & Kind Yoga Workshop