Yoga voor iedereen

Het ontstaan van Het Yogapaleis

Eigenlijk zijn het de kinderen geweest die de eerste steen hebben gelegd voor de bouw van Het Yogapaleis. Door de jaren heen heeft Suzanne Koelman (39) veelvuldig opgetreden op kinderafdelingen van verschillende ziekenhuizen. Door middel van theater en muziek nam ze de zieke kinderen mee op avontuur, en toverde zo een lach op hun gezichtjes waardoor ze hun moeilijke situatie even konden vergeten. Voor Suzanne werd het al snel duidelijk dat dit ook een vervolg moest krijgen buiten de ziekenhuismuren en richtte 6 maart 2018 Het Yogapaleis op, speciaal voor kinderen.

De kinderyoga werd al snel een groot succes. Op verschillende locaties, waaronder ook scholen en BSO’s, gingen elke week de deuren van Het Yogapaleis open en beleefden de kinderen de leukste yoga-avonturen. Inmiddels is Het Yogapaleis nog verder gegroeid en kun je er terecht voor meerdere lesvormen voor zowel kinderen als volwassenen, waaronder: SUP Yoga, 50+ Yoga, Ouder & Kind Yoga en Work Out Yoga.

Yoga is voor iedereen en jij staat centraal als individu, dat is waar Het Yogapaleis voor staat. Een yogales is een mooi cadeau aan jezelf, een fijne manier om je dag mee te beginnen of af te sluiten. Elke reguliere les duurt 75 minuten, dus genoeg tijd om je lichaam en geest met elkaar te verbinden, te ontspannen en op deze manier even goed voor jezelf zorgen.

Suzanne Koelman

Eigenaresse en docent van Het Yogapaleis

Suzanne Koelman (17 mei 1981) werd op een zondag geboren tijdens Volle Maan en kwam als 1 van een tweeling ter wereld. 

Zij beoefent yoga sinds 2006 en is gespecialiseerd in verschillende vormen van yoga, waaronder kinderyoga en poweryoga.

Suzanne houdt van de natuur en is het liefst de hele dag op het water, bij voorkeur op de SUP. Naast yoga is theater een grote passie voor haar en ze is dan ook nog steeds actief in deze branche, zowel voor als achter de schermen.

Door haar creativiteit zijn de yogalessen van Het Yogapaleis elke keer weer een ervaring, vooral voor de kinderen. Doordat Suzanne al haar creativiteit ook kwijt kan in het ontwikkelen van nieuwe lessen en lesvormen, voelt ze zich als een vis in het water op de yogamat. Met haar verfijnde voelsprieten, aandacht voor elke deelnemer en grote glimlach helpt zij jou graag om je op je gemak te stellen en te genieten van elke yogales.

Lesvormen

Yoga voor iedereen

Workshops

(Kinder)feestjes e.a.

Rooster

Data & tijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

18 en 25 juni 2022 zijn voorlopig de laatste SUP Yoga lessen ivm zwangerschapsverlof. In mei 2023 gaan we weer volop van start:). Kijk voor andere sessies deze zomer op de website van IKSUP in Loosdrecht.