Elke woensdagmiddag zijn de kinderen de baas in Het Yogapaleis! Suzanne, oprichtster van Het Yogapaleis, neemt wekelijks kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar mee op avontuur tijdens haar geliefde kinderyogalessen.

De lessen Het Yogapaleis staan bij de kinderen bekend om de bijzondere avonturen die beleven. Naar aanleiding van een mooi thema openen we samen de magische koffer en gaan dan ‘Op reis met Het Yogapaleis’. We nemen de kinderen mee op avontuur in de jungle, we reizen naar de sterren of gaan op zoek naar goud in de woestijn. Tijdens deze avonturen doen we verschillende yogaoefeningen en deze combinatie vinden de kinderen fantastisch.
Het doel van onze yogalessen is de kinderen meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen te geven. Hierdoor kunnen ze zich beter concentreren, slapen ze beter en ontwikkelen ze mooie dromen. Plezier staat sowieso elke les op nummer één

Kinderyoga

Samen op avontuur!

€5 euro proefles
€10 euro per les
€35 euro per 4 lessen (5 euro korting)

Nadat je aanmelding binnen is, zal ik een tikkie versturen. Mocht je het bedrag liever overmaken per bank of cash meenemen, laat het dan weten via het boekingsformulier bij ‘Opmerkingen’.

Zeilschool de Vuntus
Horndijk 24 A
1231NX Loosdrecht

Elke woensdagmiddag van 15:00-16:15 uur.

Wij houden ons aan de maatregelen volgens het RIVM.

Er is ruimte voor maximaal 8 kinderen.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Elke eerste zaterdag van de maand Ouder & Kind Yoga in de mooie studio van Yoga Me!