De kinderen zijn de baas in Het Yogapaleis! Suzanne, oprichtster van Het Yogapaleis, neemt wekelijks kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar mee op avontuur tijdens haar geliefde kinderyogalessen.

De lessen Het Yogapaleis staan bij de kinderen bekend om de bijzondere avonturen die beleven. Naar aanleiding van een mooi thema openen we samen de magische koffer en gaan dan ‘Op reis met Het Yogapaleis’. We nemen de kinderen mee op avontuur in de jungle, we reizen naar de sterren of gaan op zoek naar goud in de woestijn. Tijdens deze avonturen doen we verschillende yogaoefeningen en deze combinatie vinden de kinderen fantastisch.
Het doel van onze yogalessen is de kinderen meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen te geven. Hierdoor kunnen ze zich beter concentreren, slapen ze beter en ontwikkelen ze mooie dromen. Plezier staat sowieso elke les op nummer één

Kinderyoga

Samen op avontuur!

€5 euro proefles
€10 euro per les
€35 euro per 4 lessen (5 euro korting)

Nadat je aanmelding binnen is, zal ik een tikkie versturen. Mocht je het bedrag liever overmaken per bank of cash meenemen, laat het dan weten via het boekingsformulier bij ‘Opmerkingen’.

Deze informatie volgt

Deze informatie volgt

Deze informatie volgt

Er is ruimte voor maximaal 8 kinderen.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

18 en 25 juni 2022 zijn voorlopig de laatste SUP Yoga lessen ivm zwangerschapsverlof. In mei 2023 gaan we weer volop van start:). Kijk voor andere sessies deze zomer op de website van IKSUP in Loosdrecht.