Ouder & Kind Yoga

Elke eerste zaterdag van de maand organiseren wij een leuke workshop in de studio van Yoga Me in Hilversum. Wanneer het mooi weer is, gaan we de tuin in in ’s Graveland. 

Speciaal voor ouders met kinderen van ongeveer 4 t/m 8 jaar!

“Mijn dochter en ik hebben énorm genoten van de ouder kind yogales van Suzanne. Samen gingen we op avontuur in de prachtige onderwater wereld. Een warme liefdevolle les met visualisaties, fijne massages, fantasie en creativiteit. We hebben samen plezier en het geeft Nine zelfvertrouwen. Het opduiken van de diamant vond ze het allerleukste. Die ligt nu onder haar kussen en pakt ze als ze bang is of zich alleen voelt”

Een leuke en fijne ochtend voor jullie samen!
Opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom met hun kleinkind. Je kunt bv ook komen met je neefje of nichtje of met het hele gezin. Yoga ervaring is niet nodig.

Deze lessen zijn inclusief een gezond drankje en iets lekkers.

Ouder & Kind Yoga

Samen op avontuur!

€20 euro per duo per les. 
Een strippenkaart voor 3 lessen is €55 euro (5 euro korting)

Nadat je aanmelding binnen is, zal ik een tikkie versturen. Mocht je het bedrag liever overmaken per bank of cash meenemen, laat het dan weten via het boekingsformulier bij ‘Eventuele opmerkingen’.

Yoga Me
Neuweg 134
1213 GZ Hilversum

Bij mooi weer lekker in de tuin:
Cannenburgerweg 10
1243 JE ’s Graveland

Data 

Elke eerste zaterdag van de maand

Wegens zwangerschapsverlof worden deze lessen pas weer in het nieuwe jaar opgepakt. Stuur mij vooral een bericht als je op de hoogte gehouden wilt worden.

 

Wegens zwangerschapsverlof worden deze lessen pas weer in het nieuwe jaar opgepakt. Stuur mij vooral een bericht als je op de hoogte gehouden wilt worden.

 

Deze lessen gaan door bij minimaal 4 duo’s.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

18 en 25 juni 2022 zijn voorlopig de laatste SUP Yoga lessen ivm zwangerschapsverlof. In mei 2023 gaan we weer volop van start:). Kijk voor andere sessies deze zomer op de website van IKSUP in Loosdrecht.