Hou je van Suppen, water en natuur? Hou je van Yoga? Dan is SUP Yoga echt is voor jou

Bij Het Yogapaleis – bekend van de kinderyoga en ouder & Kind Yoga in Amsterdam, Hilversum en Loosdrecht – kun je nu elke week SUP Yoga lessen volgen en even helemaal ontspannen midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Vuntus in Loosdrecht.

Vanaf de opstapplaats bij SUP-School ikSUP in Loosdrecht suppen we in een kleine 20 minuten rustig naar een van de vele fijne plekjes in het natuurgebied, omringd door bloeiende waterlelies en ver weg van de bewoonde wereld. De les kan beginnen. Tijdens de les doe je onder leiding van yogadocente Suzanne Koelman heel ontspannen verschillende yogahoudingen op je SUP board en kun je je helemaal overgeven aan jezelf en aan de natuur om je heen. Daarna suppen we rustig weer terug naar de plek waar we zijn opgestapt en zijn we in totaal 2 uur op het water geweest.

Yoga op een board in het water klinkt ingewikkeld maar het tegendeel is waar. Een SUP board is groot en vrij stabiel en de lessen die we met Het Yogapaleis geven zijn altijd heel ontspannen. Daarom is SUP Yoga ook heel goed te doen voor elke beginner, zelfs als je nog nooit op een SUP board hebt gestaan. We geven les in groepen. Er is voldoende tijd en aandacht voor iedere deelnemer. Gewoon een keer proberen! (of vaker:)

Zou je een prachtige tour willen maken onder begeleiding van IkSUP of wil je zelf op avontuur en alleen een board huren, verwijzen wij je door naar de beste SUP school van Het Gooi: www.iksuploosdrecht.nl

Sup Yoga

Yoga op het water

€25 euro per persoon per les (2 uur inclusief SUP board van ikSUP) 
Een strippenkaart voor 5 lessen is €100,00 (les 5 is gratis).

Als je een eigen SUP board hebt, is het €15 euro per persoon per les.
Een strippenkaart hiervoor is €67,50 voor 5 lessen (les 5 is gratis)

Wij verzamelen bij:

SUP School IkSUP
Oud-Loosdrechtsedijk 237W
1231 LX Loosdrecht. 

Het is niet mogelijk om op het parkeerterrein van Jachthaven De Uitkijk te parkeren. Dit kan gratis bij de kerk tegenover de jachthaven. (behalve op zondag). Vervolgens loop je het terrein van de jachthaven op, rechts langs de slagboom. Dan zie je een rij witte huisjes. IkSup zit in het meest rechterhuisje.

Als het weer goed is, organiseren wij in de herfst en winter prachtige SUP Yoga sessies! 
Houd instagram en de website goed in de gaten voor de data. Wil je een privé sessie op afspraak, neem vooral contact op.

Herfst & Winter SUP Yoga

Het is zo fijn om in alle rust en stilte met mooi weer en weinig wind een SUP yoga les te volgen. Echt een aanrader! Gewoon goed aankleden, schoenen aan en je zult zien dat je een prachtige sessie zult gaan meemaken, welke je niet snel zal vergeten. Bij harde wind en regen cancelen wij de sessie en zoeken wij samen een nieuw moment, zodat je alsnog kunt genieten van een SUP Yoga sessie.

Wij volgen de maatregelen van het RIVM

Voor de algemene voorwaarden verwijs ik je door naar Iksup

Maandag

Dinsdag

8:30-9:30

Woensdag

15:00-16:00

Donderdag

16:00-17:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

***Deze week bij Het Yogapaleis*** SUP Yoga vanaf maart 2021!
Elke laatste zaterdag van de maand een Ouder & Kind Yoga Workshop