Hou je van Suppen, water en natuur? Hou je van Yoga? Dan is SUP Yoga echt is voor jou

Bij Het Yogapaleis – bekend van de kinderyoga en ouder & Kind Yoga in Amsterdam, Hilversum en Loosdrecht – kun je nu elke week SUP Yoga lessen volgen en even helemaal ontspannen midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Vuntus in Loosdrecht.

Vanaf de opstapplaats bij SUP-School ikSUP in Loosdrecht suppen we in een kleine 20 minuten rustig naar een van de vele fijne plekjes in het natuurgebied, omringd door bloeiende waterlelies en ver weg van de bewoonde wereld. De les kan beginnen. Tijdens de les doe je onder leiding van yogadocente Suzanne Koelman heel ontspannen verschillende yogahoudingen op je SUP board en kun je je helemaal overgeven aan jezelf en aan de natuur om je heen. Daarna suppen we rustig weer terug naar de plek waar we zijn opgestapt en zijn we in totaal 2 uur op het water geweest.

Yoga op een board in het water klinkt ingewikkeld maar het tegendeel is waar. Een SUP board is groot en vrij stabiel en de lessen die we met Het Yogapaleis geven zijn altijd heel ontspannen. Daarom is SUP Yoga ook heel goed te doen voor elke beginner, zelfs als je nog nooit op een SUP board hebt gestaan. We geven les in groepen van maximaal 8 personen. Er is dan ook voldoende tijd en aandacht voor iedere deelnemer. Gewoon een keer proberen! (of vaker:)

Zou je een prachtige tour willen maken onder begeleiding van IkSUP of wil je zelf op avontuur en alleen een board huren, verwijzen wij je door naar de beste SUP school van Het Gooi: www.iksuploosdrecht.nl

Sup Yoga

Yoga op het water

€25 euro per persoon per les (2 uur inclusief SUP board van ikSUP) 
Een strippenkaart voor 5 lessen is €100,00 (les 5 is gratis).

Als je een eigen SUP board hebt, is het €15 euro per persoon per les.
Een strippenkaart hiervoor is €60,- voor 5 lessen (les 5 is gratis)

Wil je een strippenkaart aanschaffen? Stuur een bericht: info@hetyogapaleis.nl / 06 17 37 87 68

Deze kaart is het hele seizoen te besteden.

Wij verzamelen bij:

SUP School IkSUP (Haven De Uitkijk)
Oud-Loosdrechtsedijk 237W
1231 LX Loosdrecht. 

Het is niet mogelijk om op het parkeerterrein van Jachthaven De Uitkijk te parkeren. Dit kan gratis bij de kerk tegenover de jachthaven. (behalve op zondag). Vervolgens loop je het terrein van de jachthaven op, rechts langs de slagboom. Je komt op een parkeerplaats. Dan zie je een rij witte huisjes. IkSup zit in het meest rechterhuisje (naast het terras van Dikke Muis).

Op mooie dagen kan het druk zijn en is het moeilijker een parkeerplaats te vinden, dus houd hier rekening mee.

Vanaf 1 mei 2022:

Elke zaterdagochtend van 9:30-11:30 uur. Wegens zwangerschapsverlof geef ik tot juli deze sessie. IkSUP zal in de zomermaanden heerlijke workshops organiseren, dus neem vooral contact met hen op: info@iksuploosdrecht.nl / 06-81 46 73 67. Volgend seizoen zal ik weer vanaf mei starten.

Daarnaast verzorgen wij geregeld bijzondere en onvergetelijke sessies zoals; Sunset, Sunrise &Volle Maan. Houd instagram (@Hetyogapaleis) of stuur een bericht als je per app geinformeerd wilt worden.

Wil je een privé sessie op afspraak, neem vooral contact op.

Kledingadvies:

Kleding waarin je goed kunt bewegen. Neem voor de zekerheid ook een extra setje kleding mee. Sowieso raden wij aan om lekkere warme kleding en schoenen mee te nemen voor na de SUP Yoga. Daar ga je heel blij van worden. Neem ook een flesje water mee. Het SUP board heeft elastieken, dus je kunt prima wat spullen meenemen. Niet teveel uiteraard, want dan heb je minder plek voor de yoga houdingen. Let wel: alles wat je meeneemt, kan in het water vallen, dus dat is op eigen risico.

Maximaal 8 personen inclusief SUP board. Wanneer je een eigen SUP hebt, kun je in overleg aansluiten. 

Voor de algemene voorwaarden verwijs ik je door naar Iksup

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

18 en 25 juni 2022 zijn voorlopig de laatste SUP Yoga lessen ivm zwangerschapsverlof. In mei 2023 gaan we weer volop van start:). Kijk voor andere sessies deze zomer op de website van IKSUP in Loosdrecht.