Ben je wat ouder en zou je graag willen starten met yoga, maar is de drempel vaak te hoog?

Het Yogapaleis geeft na de herfstvakantie vanaf woensdag 21 oktober weer kinderyoga! Dit keer in de prachtige ruimte van Zeilschool De Vuntus in Loosdrecht. Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar kunnen zich vanaf nu weer opgeven voor de wekelijkse kinderyogalessen op deze geweldige locatie.

De lessen van Suzanne Koelman (39), oprichtster van Het Yogapaleis, staan bij de kinderen bekend om de bijzondere avonturen die ze elke week beleven. “Naar aanleiding van een mooi thema openen we samen de magische koffer en gaan dan ‘Op reis met Het Yogapaleis’”, aldus Suzanne. “We nemen de kinderen mee op avontuur in de jungle, we reizen naar de sterren of gaan op zoek naar goud in de woestijn. Tijdens deze avonturen doen we verschillende yogaoefeningen en deze combinatie vinden de kinderen fantastisch.” Suzanne geeft yogales in verschillende leeftijdscategorieën. “Het was heel mooi om te zien hoeveel plezier de kinderen hadden tijdens de yogalessen en hoe goed ze allemaal meededen. Het doel van mijn yogalessen is de kinderen meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen te geven. Hierdoor kunnen ze zich beter concentreren, slapen ze beter en ontwikkelen ze mooie dromen. Maar plezier staat sowieso elke les op nummer één, natuurlijk.”

Online Yoga

Yoga voor iedereen

€40 euro per 4 lessen
€70 euro per 8 lessen (1 gratis)

Eerste proefles is gratis!

per les (Inclusief SUP board van ikSUP).
Een strippenkaart voor 5 lessen is €100,00 (les 5 is gratis).

Als je een eigen SUP board hebt, is het €15 euro per persoon per les.
Een strippenkaart hiervoor is €67,50 voor 5 lessen (5e les gratis)

Zeilschool de Vuntus
Horndijk 24 A
1231NX Loosdrecht

Elke woensdagmiddag van 16:00-17:15 uur.

MINDFULL WINTER SUP TOUR: (DATUM VOLGT, AFHANKELIJK VAN HET WEER)
Een heelijke en vooral rustgevende SUP tour waarin al je zintuigen geprikkeld gaan worden. Er zijn voldoende wetsuits en schoenen aanwezig. 1 met de natuur, een stukje geschiedenis van het mooie natuurgebied, de vogels en bomen. Je komt heerlijk sportief en vooral zen terug in de haven.

SUNRISE SUP YOGA van 6:30 tot 8:30 uur. (DATUM VOLGT, AFHANKELIJK VAN HET WEER)
Wij verzamelen rond 6:15 uur (De zon komt om 7 uur op) bij IkSup en suppen vanuit daar naar een mooie plek om de zonsopkomst te zien tijdens rustgevende yogahoudingen. Het is echt een hele bijzondere ervaring en de ultieme start van jouw dag. Deze kan de hele winter door plaatsvinden. Er zijn voldoende wetsuits aanwezig en als de zon schijnt, is het magisch mooi op de plas.

30-10-2020 FULL MOON (SUP) YOGA van 20:00 tot 22:00 uur.  (tijdstip onder voorbehoud)
Een mooie, bijzondere yogasessie op de SUP (bij slecht weer zal deze sessie binnen plaatsvinden naast het water), waarin alles in het teken staat van deze Volle Maan. Deze Blauwe Maan valt samen met Halloween, dus dat wordt een mooie combinatie.

Voor de reguliere lessen geldt een maximum van 8.
Wanneer je een eigen SUP hebt, kun je altijd aansluiten in overleg, omdat het board niet gereserveerd hoeft te worden. 

Maandag

Dinsdag

8:30-9:30

Woensdag

15:00-16:00

Donderdag

16:00-17:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

***Deze week bij Het Yogapaleis*** SUP Yoga vanaf maart 2021!
Elke laatste zaterdag van de maand een Ouder & Kind Yoga Workshop